top of page

Festival Info

Ticketverkoop

Onze ticketverkoop zal weer in fases verkocht gaan worden. Hoe eerder je koopt; des te meer korting! Wil jij op de hoogte blijven van wanneer de allereerste tickets in de verkoop gaan? Schrijf je dan nu in!

INSCHRIJVEN HIER

Locatie

Op ons magische strandje aan de Maasplassen in Thorn voel je meteen de Ibiza-vibe. Slechts een half uurtje verwijderd van Maastricht en Eindhoven. Super centraal.

Navigatie: Grootheggerlaan Thorn

VINDEN OP GOOGLE MAPS

Line Up

De DJs op Once Upon A Beach staan verdeeld over 5 stages in een originele, knotsgekke line-up die ook nog eens mega eclectisch is. Van techno tot R&B en van hitjes tot house. Hou onze Facebook in de gaten voor de volledige line-up.

Eten & Drinken

We hebben diverse foodtrucks op ons terrein met alleen maar lekkere dingen. Van vegetarisch tot vette hamburgers. We zorgen voor ieder wat wils.

Naast bier, wijn en fris hebben we ook diverse cocktails en mixdranken.

Busreizen

Omdat we open zijn tot 1.00u en het OV maar tot 23:30 wil rijden zetten we busreizen van Horn Tours in. Er zullen diverse stops ingepland worden, maar ben je met 10 personen of meer krijg je jouw eigen stop.

INSCHRIJVEN HIER

Parkeren

Ons strandje is misschien wel het allerfijnste plekje van Zuid-Nederland, met weinig parkeerplaatsen. Er zullen diverse parkeerplekken in de omgeving aangewezen worden en deze zullen geheel gratis zijn!

VINDEN OP GOOGLE MAPS

Kluisjes

Om zorgeloos los te gaan zorgen wij uiteraard voor kluisjes waar je kostbare spullen, jasjes en andere (on)zinnigheden in kunt stoppen. We hebben kleine en grote. Je kunt ook alvast een kluisje op voorhand kopen, dan hoef je niet in de rij te staan.

KOOP BINNENKORT JE KLUISJE

Vrijwilligers

Once Upon A Beach werkt voor 100% met vrijwilligers en al het geld gaat terug het festival en/of de maatschappij in. Wij willen gewoon een leuk feestje! Wil je ook helpen?

MAIL DAN JOUW CV

  • Facebook OUAB
  • Instagram OUAB
  • Facebook event
bottom of page